Speciale suporti pentru instalatii industriale

Suporti pentru instalatii industriale
Suportii pentru instalatiile industriale reprezinta structuri metalice de sustinere si reglaj mecanic pentru diverse utilaje si echipamente tehnice. Suportii pot avea forme si destinatii variate, fiind utilizati in aproape toate domeniile tehnice: de la centrale, fabrici, depozite, linii de productie, si pana la instalatii pentru protectia atmosferei.
Suportii sunt structuri cu rol unicat, ei fiind proiectati si executati pentru fiecare utilaj sau echipament in parte, fiind compatibili numai cu obiectul pe care il deservesc.
 De multe ori, suportii sunt structuri complexe, cu roluri multiple: fixarea echipamentului principal in spatiul alocat, asigurarea cailor de alimentare si evacuare necesare utilajului, precum si asigurarea cailor de comunicatie si deservire umana pentru fluxul de lucru aferent.
Fiind localizati de multe ori in spatii industriale, suportii sunt expusi frecvent unor medii agresive chimic, termic sau mecanic (vibratii puternice), iar protejarea lor impotriva factorilor agresivi specifici este obligatorie. Din acest motiv, inspectia si intretinerea lor periodica este esentiala.
 


Inapoi

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează