Hale industriale

Firma Contrust executa, in calitate de Antreprenor General, toate lucrarile necesare punerii in functiune a unui obiectiv de tip "Hala Industriala".

Dorim sa venim in intampinarea clientilor asigurand in primul rand o consultanta adecvata, continuam prin a detalia solutii perfect adaptate nevoilor beneficiarului.  Proiectele noastre se bazeaza pe o experienta indelungata in domeniul constructiilor industriale, astfel incat va putem garanta o investitie cu randament maxim.

Obtinem, in cadrul colaborarii noastre o eficienta sporita avand in vedere lantul complet de productie pe care il stapanim: proiectare, executie in atelier centralizat, montaj cu echipa profesionista, furnizori de materiale de calitate de renume ...mondial (Arcellor Mital, Shucko, Hormann)

Prin incheierea unui contract de Antrepriza Generala in scopul construirii unei Hale Industriale, veti avea certitudinea unor lucrari de calitate, realizate la timp si conform bugetului alocat.

Nu in ultimul rand trebuie sa amintim grija noastra permanenta pentru realizarea unor cladiri sustenabile din punct de vedere energetic.


Inapoi

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează