Extinderi

Extinderile si mansardarile cladirilor existente reprezinta o solutie usoara si facila pentru oricine doreste extinderea spatiului util al constructiilor. Extinderile sau mansardarile se pot face cu eforturi si costuri substantial reduse fata cele pe care le implica o constructie integral noua. Simplul fapt, ca viitorul benefiar al extinderii sau mansardarii nu trebuie sa cumpere un teren nou, reprezinta o economie substantiala in bugetul constructiei. Mai mult, o mansardare nu necesita nici macar fundatii sau alte lucrari de infrastructura absolut necesare in cazul constructiilor complet noi.
De asemenea, extinderile si mansardarile se realizeaza in cele mai multe cazuri din materiale usoare (lemn, metal, gips-carton), fapt care duce la o scadere semnificativa a perioadei de executie.
Extinderile si mansardarile reprezinta o solutie constructiva si economica eficienta, pretul pe metru patrat construit putand fi chiar si cu 50% mai mic decat pretul pe metrul patrat al unei constructii noi.


Inapoi

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează