Case din lemn

Nivelul tehnologic precum si dotarile necesare pentru productia caselor din lemn sunt de nivel scazut. Nu este in obiectul nostru principal de activitate si nici nu consideram ca pe o mare provocare acest domeniu. Cu toate acestea, din spirit practic si in dorinta permanenta de a experimenta, am realizat o constructie de tip fagure, parter, integral din lemn. Partiul a fost impus de catre beneficiar, iar executia integrala a fost realizata in total in cca. 20 zile lucratoare.

Avem experienta si capacitatea de a proiecta si produce in termen foarte scurt lucrarile integrale ce sunt necesare in vederea executiei unei case din lemn.

Putem realiza fundatiile, hidroizolatiile, lucrarile de instalatii aferente bransamentelor pe zona constructiei - fara brensamente la utilitati-, structuri din lemn de tip panou compozit, lucrari de termoizolatie cu fibre in celuloza, vata minerala, termosistem, invelitori, tamplarie din lemn, PVC sau aluminu, placari cu gipscarton.

Executia lucrarilor de fnisaj interior (pardoseli, placaje cu gresie, faianta, piatra naturala) poate face de asemeni obiectul contractului de Antrepriza Generala pe care vi-l oferim.

 

 

 

 

 


Inapoi

Comentarii  

 
0 #1 Ivancu Aurel 12-04-2018 15:36
Buna ziua,
Deoarece, atât în literatura de specialitate, cat și pe site-urile producătorilor de materiale de construcții nu am găsit informațiile de care am nevoie, va rog sa ma ajutați cu detaliile tehnice pentru pereți de compartimentate de tip "Framing" cu limita de rezistenta la foc: EI/REI 30, EI/REI 60, EI/REI 90, EI/REI 120 si EI/REI 180
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează